JoomVisionJoomla Template ClubJoomla Extension ClubJoomla Club

Маргарин, сгущенное молоко, повидло, мармеладные начинки купить в Киеве

 

У нас Ви можете купити маргарин провідних лідерів масложирової галузі України (ТМ "Олком", ЗАТ "Креатив", ВАТ "Компанія Скіф", ЗМЖК) для різних видів теста.

Маргарин для хлібопекарського, кулінарного і кондитерського виробництва:

Маргарин столовий "Молочний", 80-82% жирності;

Маргарин столовий "Столичний", 50% жирності;

Маргарин столовий "Столичний", 60% жирності;

Маргарин столовий "Легкий", 25% жирності;

Маргарин столовий "Хлібопекарський", 82% жирності;

Маргарин столовий "Молочний Люкс", 82% жирності.

Маргарин для виробів з листкового тіста, круасанів і східних солодощів. На відміну від неспеціалізованих жирів, маргарин "Слойка" для листкового тіста має високу пластичність, не витікає, не вбирається шарами тесту, зручний при розкочуванні, що позитивно позначається на кількості і якості шарів.

Маргарин "Слойка", 80% жирності;

Маргарин "Слойка особлива", 80% жирності;

Маргарин "Для листкових виробів", 80-82% жирності.

Маргарин для кремів тортів і начинок. Є заміною вершкового масла при приготуванні кремових прикрас, начинок і прошарків тортів, рулетів і тістечок і інших виробів. При збиванні дрібні кристали маргарину "Крем-брюле" перешкоджають видаленню бульбашок повітря, утримують їх у збитому кремі і надають готовим продуктам стабільність і повітряну структуру. Маргарин "Крем-брюле" також забезпечує швидку збиваність крему і високу сумісність з різними інгредієнтами.

Маргарин "Крем-брюле", 80% жирності.

Сучасну кондитерську промисловість також неможливо представити без повидла. Повидло отримують в процесі уварювання фруктового пюре з цукром до однорідного складу без насіння і непротертих шматочків шкірки.

Повидло застосовується в якості начинки для кондитерських виробів, в печиві і пряниках, в листкових і здобних хлібобулочних виробах, в якості прошарків тістечок, тортів і рулетів. Також повидло використовують як начинку для пирогів, пиріжків, пісочного печива, сандвічів і т.д.і

ТОВ "Оліус" пропонує купити повидло виробництва України, з вмістом цукру не менше 66%, упаковане в картонні коробки по 12 кг, в асортименті:

Повидло яблучне;

Повидло вишневе;

Повидло малинове;

Повидло полуничне;

Повидло абрикосове;

Повидло персикове;

Повидло сливове;

Повидло смородинове.

Пропонуємо також термостабільні мармеладні начинки в асортименті.

Це група характеризуються високою якістю, багатим різновидом смаків і універсальністю застосувань. Термостабільні мармеладні начинки - це чудова добавка для широкого асортименту продуктів хлібобулочної промисловості: печива, тістечка, круасанів з подовженим терміном придатності. Термостабільні мармеладні начинки не втрачають своєї місткості під час випічки теста, не міняють колір.

Також ми можемо запропонувати купити нетермостабільні мармеладні начинки в асортименті. Нетермостабільні мармеладні начинки можуть використовуватися для прошарку в тортах, тістечках, мафінах, еклерах і інших видах кондитерської продукції. Їх густа консистенція дозволяє надійно з'єднати склеюванні шари теста. Нетермостабільні мармеладні начинки не витікають і не викликають намокання виробу.

Мармеладні начинки є в наступному асортименті:

Абрикосова;

Апельсинова;

Вишнева;

Полунична;

Малинова;

Персикова;

Яблучна.

Якщо цей асортимент Вас не влаштовує - можемо запропонувати мармеладну начинку на замовлення.

Згущене молоко - один з найпопулярніших продуктів виробників кондитерських виробів. Згущене молоко є основою для випічки коржів, печива, для кремів в кондитерській промисловості, для сирних виробів. Згущене молоко можна зустріти в тортах і пірогах, морозиві і тістечках. Завдяки досить низькій ціні згущене молоко є одним з самих затребуваних інгредієнтів кондитерської промисловості.

Також пропонуємо купити молоко згущене з цукром варене "Ірис". Згущене варене молоко використовується в молочній промисловості в якості наповнювача для сирків, йогуртів, сирних виробів, в кондитерській промисловості, як основа для кремів.

Молоко згущене з цукром

Молоко згущене з цукром варене "Ірис"

ТОВ "Оліус" продає світлу і темну кондитерську глазур, розфасовану в коробах по 12 кг, у вигляді стружки або моноліту.

Сфера застосування кондитерської глазурі: глазурування цукерок, горіхів, сухофруктів, карамелі, драже, халви, зефіру, суфле, мармеладу, печива; пряників, тістечок, вафель, тортів, рулетів. Також кондитерська глазур застосовується для глазурування сирних сирків, морозива, для виробництва кондитерських плиток.

Глазур кондитерська темна;

Глазур кондитерська світла.

 

 
  • Русский
  • Украинский