JoomVisionJoomla Template ClubJoomla Extension ClubJoomla Club

Маргарин, сгущенное молоко, повидло, мармеладные начинки купить в Киеве

Маргарин

Маргарин - продукт на основі рослинної олії, води, емульгаторів з додаванням ароматизаторів. В якості твердого кулінарного жиру маргарин широко застосовується в якості інгредієнта для приготування великої кількості блюд.

Маргарин є продуктом загального призначення, незважаючи на свою багатофункціональність, найчастіше він використовується кондитерами для випічки: тортів, тістечок, кексів, пряників, печива, булочок, заварних напівфабрикатів, листових вафель і багатьох інших продуктів.

Залежно від призначення маргарин ділиться на:

маргарин для хлібопекарського, кулінарного і кондитерського виробництва;

маргарин для виробів з листкового тіста;

маргарин для кремів тортів і начинок.

Маргарин для хлібопекарського, кулінарного і кондитерського виробництва

Столовий маргарин, випускається в декількох видах з різною масовою долею жиру 82%, 60%, 50%, 25%. Маргарин має приємний вершково-молочний аромат і смак, має однорідну і пластичну структуру, суху поверхню по усій лінії зрізу.

Маргарин цього типу використовується для промислового виробництва борошняних кондитерських виробів, хлібопечення, кулінарії. Маргарин використовується при випічці хліба і хлібобулочних виробів. Має відмінні органолептичні показники. Готові вироби мають приємний смак і аромат.

Маргарин для листкового тіста

Маргарин для листкового тіста призначений для приготування класичних листкових виробів, круасанів, заморожених листкових напівфабрикатів. Маргарин не дозволяє злипатися шарам тесту упродовж процесу багатократного шарування і розкочування, виконуючи функцію такою, що розділяє плівки-бар'єру, має високу пластичність, зберігає робочі характеристики при будь-якій зовнішній температурі. У готовому виробі маргарин забезпечує велику кількість шарів, шари залишаються роздільними.

Маргарин надає виробам золотисто-жовтий колір і не залишає жирного післясмаку.

Маргарин для кремів тортів і начинок

Маргарин для кремів 80% жирності призначений для повної заміни вершкового масла в кремових виробах, суфле, рулетах і тістечках. Основними перевагами цього типу маргарину є максимально близька до натурального вершкового масла крива плавлення, відсутність холестерину, технологічність використання у виробництві, відмінні органолептичні показники і оптимальна вартість.

Маргарин для кремів використовується при виготовленні кремових прикрас, начинок і прошарків тортів, рулетів і тістечок, суфле для тортів, тістечок і цукерок "Пташине молоко".

 
  • Русский
  • Украинский