JoomVisionJoomla Template ClubJoomla Extension ClubJoomla Club

Маргарин, сгущенное молоко, повидло, мармеладные начинки купить в Киеве

Повидло

Повидло є фруктовим або ягідним пюре, увареним з цукром до половини первинного об'єму. Від джему повидло відрізняється щільнішою консистенцією.

Для повидла беруть стиглі, міцні, солодкі плоди, з приємним смаком і ароматом, у яких заздалегідь видаляють місця, що загнили і пошкоджені. Краще повидло виходить з яблук, але придатні і інші фрукти, а також ягоди - і в чистому вигляді, і в суміші один з одним. Як правило, повидло з одних тільки ягід виходить рідкуватим, тому до них рекомендується додавати яблука, що надають повидлу желеподібну консистенцію.

Готове повидло містить не більше 34% вологи і не менше 60% цукру. Калорійність повидла 250-260 ккал/г.

Рецепти повидла

 
  • Русский
  • Украинский